Реклама

Намерете ни във Facebook

Тип на обекта
Населено място
Сортиране
Брой обекти

Козметика за здраве и красота с натурални продукти "ТианДе" - Банско

Цени в BGN от : 0.00

Описание

ТианДе е руска козметична компания, основана през 2007 г. чиято продукция се произвежда в държавни китайски предприятия, използващи в своите технологии рецепти на традиционните китайски лечители.

Днес компанията победител присъства в страните от ОНД и с бързи темпове завзема и Европейския съюз, а това се равнява на население от половин милиард и пазар с потенциал от 16 трилиона долара.

Стремителното развитие на компанията се определя от седем последователни фактора – асортимент и качество на продуктите, съвременна бизнес-стратегия, обмислена система за обучение, професионален екип ръководители, стабилно финансиране, съвременен мениджмънт и сплотен екип от представители на мрежовия макетинг.


 За регистрация натиснете тук.


Родината на продуктите ТианДе е Китай – икономическото чудо на света, новата супер държава. Китай се развива прогресивно, но в същото време пази многовековните източни традиции. Най-древните рецепти на китайската медицина проверени от петхилядната история в комбинация с най-новите разработки на учените е едно от най-важните предимства на продуктите ТианДе. При производството им се използват суровини само от най-високо качество, отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай и Тибет, като се провежда щателен подбор и контрол.

Производителите са най-големите козметични и фармацевтични заводи, които обслужват пазар от милиард и половина в Китай и доставят продукцията си в страните от Европейския съюз, Америка и Азия. Предприятията работят по международни стандарти за качество ISO 9000 : 2001 и GMP.

Брандът ТианДе днес включва повече от 700 наименования, които представляват ексклузивни козмецефтични средства. Специалните комплекси за грижа за кожата от различен тип и възраст, продукти за подмладяване, комплексна програма за СПА грижа, антицелулитна програма, профилактични и лечебни програми за грижа за косата, програма за профилактика на женското и мъжкото здраве, лечебно-профилактични средства за уста, колекция декоративна козметика. Ефектът от такива средства е съпоставим с терапевтичния ефект на фармакологичните препарати. Най-голяма популярност има серията биологично активни хранителни добавки. Тя включва капсулирани БАД-ове, продукти за функционално хранене, както и фиточайове собствено производство. В състава на фиточайовете влизат само натурални и екологично чисти компоненти, подарени от уникалната природа на Алтай.

Компанията следи за актуални трендове и всяка година разработва нови и уникални продукти. А съотношението цена – качество прави продуктите ТианДе не само много популярни, прави ги изключително търсени. Те се разпространяват толкова лесно, че имаш чувството, че се продават сами. Това е най-добрият залог за успеха на всеки дистрибутор

 

 За регистрация натиснете тук.

 

 

Екстри и удобства

 • Кабелна телевизия
 • Паркинг

Изпратете запитване

Пишете на собствения си език.

captcha

За контакти

Съобщете, че ни намерихте в Relaxbulgaria.com

Адрес : Банско, ул."В.Кънчов"№4

Телефон : +359890 199 727

Лице за контакт :

Статистика

Посещения : 137

Изпратени запитвания : 0

Местоположение - 41.844010,23.484513

 • Настаняване
 • Заведения
 • Магазини
 • Здраве
 • Транспорт
 • Атракции
 • Институции
 • Услуги
 • Спорт
 • Студио за красота