Търсене

Тип на обекта
Населено място
Разширено търсене

Намерете ни във Facebook

Туристически незаменим гид на България

 • организирай своята почивка
 • избери място за похапване или пазаруване
 • свържи се с таксиметрова компания
 • провери за близко лечебно заведение

Relaxbulgaria.com гарантира 100% за това, че информацията за всеки обект по време на публикацията и е вярна, а снимките са действителни!


Избери дестинация за почивка

Полезна информация

Намерете квартира, хотел, ресторант, бар, магазин, аптека, зъболекар, такси или забавление. В България има кътче за всеки, независимо от социалният ви статус, хоби и предпочитания. Нашата задача е да Ви го предложим. Ние лично сме заснели всеки един обект и Ви предоставяме директна връзка със собствениците. Получавайки отговор на всеки въпрос, възникнал по време на организацията на Вашата почивка, Вие се доближавате до мечтания релакс! Знаейки предварително подробностите относно нощуването, най-близките места за хранене, забавление, спорт, отдих, медицински услуги, транспорт до други дестинации, освобождавате съзнанието да мечтае за бленуваната почивка!Климатичните условия на България позволяват, човек да се отдаде на релакс и да събира слънчеви лъчи, от месец май до септември. Препоръчваме на хората, които искат да почиват лятото, да изберат месеците така,  че температурната разлика да не надвишава 10°С в сравнение с  мястото от което идват.Месеците Май, Юни и Септември са много спокойни, няма много туристи, морската вода е чиста, като в басейн. Докато месеците Юли и Август са натоварени от туристи и морската вода е по-мътна. През месец Август…
Виж още

Актуални новини

 • 30 сеп 2019

  В ИСПАНИЯ БЕ ОТКРИТ ХОТЕЛ САМО ЗА ЖЕНИ

   

  Нов хотел, който приема само жени за гости, отвори врати в Испания, пишат световните медии. “Сом Дона хотел” се намира близо до Порто Кристо и ще обслужва единствено представителите на нежния пол от възраст 14 години и нагоре, предава БТВ.

   

  Хотелът разполага с 39 стаи, басейн, спа, библиотека и огромна тераса. Създателите му целят да предложат “ново място за жени, които искат да избягат от стреса на всекидневието”.

   

  Четиризвездното място ще предлага и уникална и здравословна храна, както и различни екскурзии и културни занимания.

   

  Освен, че хотелът ще приема жени от всякаква сексуална ориентация, двойки, майки и дъщери и по-големи групи от жени, те забраняват и посещенията от мъже.

   

  Според направено проучване от хотелската верига клиентите им харесали идеята за хотел само за жени.

   

  Последните статистики сочат, че все повече жени предпочитат да пътуват сами или с приятелки, отколкото с мъже.


 • 14 авг 2018

  Уникалният курорт "Минерални бани" до Хасково.

  Водата в Хасковските минерални бани няма аналог в Южна Европа. Селото е със статут на балнеологичен курорт от национално значение още от 1952 година.
  Какво лекува:
  1. Опорно-двигателният апарат – остър ставен ревматизъм /болестта на Соколски Буйо/, артрити, шипове, заболявания на ставите, заболявания на костите, състояния след счупване на костите, навехване на ставите и др.;
  2. Периферната нервна система – радикулити, полиневрити, ишиаси, лумбаго;
  3. Гинекологични заболявания – хронични възпалителни процеси на тръбите и връзките на яйчниците, болести на матката, влагалището и др.;
  4. Кожни заболявания – хронични екземи, псориазис, невродермити, професионални екземи и дерматити, хронични уртикарии и др.

  Питейно – минералната вода се прилага при следните заболявания :

  Пясък в бъбреците, хроничен гастрит и колит, язвена болест /но само по предписание на лекуващия лекар и по строго определена схема/.

  Кой не бива да я ползва:
  В определени случаи прекомерният престой във водата може да доведе до фатален край. За хора с високо кръвно, разширени вени или сърдечносъдови проблеми тя е абсолютно противопоказна.


Виж още